Hoe het wachtwoord opnieuw instellen in Norton Security?

05-Feb-2020 Admin

Deze software biedt de beveiliging van uw apparaat en beschermt het tegen alle soorten bedreigingen en virussen die u van internet krijgt en van onbekende bronnen downloadt. Norton is een topbeveiligingsprovider die niet alleen uw apparaat beveiligt, maar ook de gegevens. Soms negeer je de waarschuwing voor een virus, maar Norton houdt een oogje in het zeil en creëert een schild om je apparaat te beschermen tegen de virussen en bedreigingen. Norton heeft meer functies die u kunt gebruiken als u zich aanmeldt bij de toepassing en de volledige beveiliging van Norton op uw computer of laptop ervaart. Nu kunt u elk bestand van internet downloaden, omdat u de beste antivirussoftware op uw apparaat hebt.

Als u uw inlogwachtwoord bent vergeten en zich zorgen maakt over de inlognaam, wees dan ontspannen, wij zijn er om u te helpen. U hoeft alleen de onderstaande richtlijnen zorgvuldig te volgen.

Hoe het wachtwoord opnieuw instellen in Norton Security?
  • Open uw Norton-beveiligingsapp en klik op het wachtwoord vergeten.
  • Voeg uw e-mailadres toe, zodat zij u het verificatiebericht en een link kunnen sturen om een nieuw wachtwoord voor uw antivirusprogramma te maken.
  • Controleer uw e-mail en klik op de link om een nieuw wachtwoord te genereren. Klik op de knop ‘Wachtwoord opnieuw instellen’.
  • Voeg vervolgens een nieuw wachtwoord toe en sla het op. Klik op Doorgaan om toegang te krijgen tot Norton Security.

Is het niet eenvoudig? Ga nu en reset uw wachtwoord en beveilig uw apparaat tegen schadelijke malware en ransomware. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Norton en om hulp vragen. Wij bieden de beste oplossingen aan de klanten van over de hele wereld; onze leidinggevenden zijn goed opgeleid en hebben voldoende ervaring om dit soort problemen aan te pakken. U kunt ons altijd bereiken; wij bieden alle dag en nacht diensten, 365 dagen per jaar.

Ontkenning

Wij zijn een onafhankelijk bedrijf van derden en helpen de klanten onder één dak oplossingen te vinden voor elk technisch probleem met betrekking tot de desktopcomputers, draagbare apparaten, softwareproblemen en hardwareproblemen. We zijn niet gerelateerd aan merken over de hele wereld.

Dit is geen Norton-website en kan op geen enkel moment beweren op welke manier dan ook met Norton te zijn geassocieerd. We hebben deze domeinnaam niet geregistreerd om te voorkomen dat de eigenaar van het handelsmerk of dienstmerk het merk weerspiegelt in een overeenkomstige domeinnaam. We hebben nergens op deze site een logo of handelsmerk gebruikt om te misleiden of om bezoekers te laten geloven dat we de officiële site zijn, in feite hebben we een zichtbare disclaimer die aangeeft dat we een externe serviceprovider zijn. We hebben de domeinnaam niet geregistreerd om de activiteiten van Google of een van zijn merken te verstoren.