Hoe Norton Product online activeren?

28-jan-2020 Admin

Nadat u een Norton-antivirus voor uw systeem hebt gekocht, is het belangrijk dit product te activeren om uw computer / laptop op de juiste manier te beschermen en u kunt het ook online activeren. Het activeren van de antivirus zorgt ervoor dat het product dat u hebt gekocht echt is en biedt de beveiliging zoals u van uw antivirus verwacht met de nieuwste functies. U ontvangt ook meldingen en updates over mogelijke beveiligingsbedreigingen.

ondersteuning zorgde hier dus voor het snelle en precieze proces om uw internetbeveiligingsprogramma online te activeren. Volg gewoon de onderstaande stappen op de juiste manier.

Hoe Norton Product online activeren?
  • Dubbelklik eerst op het Norton-programmapictogram op het hoofdscherm van het bureaublad.
  • Klik vervolgens in het hoofdscherm van het beveiligingsprogramma op de optie ‘Nu activeren’.
  • Voer nu de productcode in die u van de achterkant van de CD-hoes van de software krijgt, of u kunt deze vinden in uw e-mail die u hebt opgegeven bij de aankoop en tik vervolgens op Volgende.
  • Voer nu uw e-mailadres en wachtwoord in als u een account hebt of als uw account niet aan dit product is gekoppeld. U moet zich eerst registreren om verder te gaan.
  • Tijdens het registreren moet u uw persoonlijke gegevens zoals uw naam, e-mailadres en permanent adres opgeven en vervolgens op Volgende klikken om naar een andere stap te gaan.
  • Lees vervolgens zorgvuldig de algemene voorwaarden van uw beveiligingsprogramma dat op uw scherm wordt weergegeven en voltooi vervolgens het activeringsproces door op de knop 'Gereed' te klikken.

Als u problemen ondervindt tijdens het uitvoeren van de bovenstaande stappen, neem dan onmiddellijk contact op met het expertteam door ons te bellen op ons Norton-klantenservicenummer +32-28081298 en ontvang onmiddellijk hulp van onze experts zonder enige vertraging. De experts van ons team zijn ervaren genoeg om elke situatie aan te pakken. Wij bieden effectieve diensten aan de gebruikers.

Ontkenning

Wij zijn een onafhankelijk bedrijf van derden en helpen de klanten onder één dak oplossingen te vinden voor elk technisch probleem met betrekking tot de desktopcomputers, draagbare apparaten, softwareproblemen en hardwareproblemen. We zijn niet gerelateerd aan merken over de hele wereld.

Dit is geen Norton-website en kan op geen enkel moment beweren op welke manier dan ook met Norton te zijn geassocieerd. We hebben deze domeinnaam niet geregistreerd om te voorkomen dat de eigenaar van het handelsmerk of dienstmerk het merk weerspiegelt in een overeenkomstige domeinnaam. We hebben nergens op deze site een logo of handelsmerk gebruikt om te misleiden of om bezoekers te laten geloven dat we de officiële site zijn, in feite hebben we een zichtbare disclaimer die aangeeft dat we een externe serviceprovider zijn. We hebben de domeinnaam niet geregistreerd om de activiteiten van Google of een van zijn merken te verstoren.